Beurzen

Open dag op zaterdag 6 oktober bij Kaasboerderij De Gelder in Tijnje.

Op zaterdag 6 oktober aanstaande wordt er een Open dag georganiseerd bij Kaasboerderij De Gelder in Tijnje.

In de stal bij deze kaasboerderij ligt al geruime tijd in het nieuwe deel de Meadowfloor van Proflex Betonproducten. Men heeft hier destijds gekozen voor de Meadowfloor vanwege het hoge aandeel rubber. Dit staat garant voor een goede beloopbaarheid en dierwelzijn. Men is dan ook erg tevreden hierover en de bestaande vloer aanpakken staat ook hoog op de prioriteitenlijst.
Proflex zal ook op deze open dag aanwezig zijn.

Wij wensen de mensen van “De Gelder” een mooie dag op 6 oktober aanstaande!

RMV Hardenberg, 30 en 31 oktober en 1 november 2018

Tijdens de RMV in Hardenberg kunt u in de stand van Proflex Betonproducten onze MeadowFloor zien. De MeadowFloor is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer, die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. Daarnaast laten wij u de MeadowFloor-CL zien. Deze vloer is bij uitstek geschikt voor putloos bouwen maar ook als renovatievloer voor bestaande stallen is deze vloer uitermate geschikt.

Als u onze stand op de RMV bezoekt, kunt u onze laatste ontwikkelingen zien. Wij staan u graag te woord.

RMV Gorinchem, 27, 28 en 29 november 2018

Tijdens de RMV in Gorinchem kunt u onze MeadowFloor in de stand van Proflex Betonproducten zien. Deze vloer is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer, die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. Daarnaast laten wij u de MeadowFloor-CL zien. Deze vloer is bij uitstek geschikt voor putloos bouwen maar ook als renovatievloer voor bestaande stallen is deze vloer uitermate geschikt.
Wij verwelkomen u graag op onze stand in Gorinchem, zodat wij u onze laatste ontwikkelingen kunnen laten zien.