Beurzen

RMV Gorinchem, 27, 28 en 29 november 2018

Tijdens de RMV in Gorinchem kunt u onze MeadowFloor in de stand van Proflex Betonproducten zien. Deze vloer is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer, die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. Daarnaast laten wij u de MeadowFloor-CL zien. Deze vloer is bij uitstek geschikt voor putloos bouwen maar ook als renovatievloer voor bestaande stallen is deze vloer uitermate geschikt.
Wij verwelkomen u graag op onze stand in Gorinchem, zodat wij u onze laatste ontwikkelingen kunnen laten zien.

Noord Nederlandse Landbouwbeurs, 12 t/m 15 december 2018

Proflex betonproducten zal ook aan de Noord Nederlandse Landbouwbeurs deelnemen. Deze beurs wordt gehouden van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 december aanstaande in Leeuwarden. Tijdens deze beurs laten wij u graag kennismaken met onze MeadowFloor.
De MeadowFloor van Proflex Beton heeft inmiddels een definitieve emissiefactor gekregen van 6,0 kg, onder BWL nummer 2015.05.V1
Hierdoor heeft de MeadowFloor naast een perfecte beloopbaarheid en mestdoorlaat ook nog eens de laagste emissiefactor. Door de combinatie van rubber en composiet is de MeadowFloor uiterst koevriendelijk. Middels een snelle scheiding van mest en urine, is het loopoppervlak schoon en droog, wat mede ten gunste komt van een lage emissie uitstoot.
Inmiddels wordt de MeadowFloor dagelijks door tienduizenden koeien belopen in Nederland en Duitsland. Voor info en referenties bij u in de omgeving kunt u contact met ons opnemen. De MeadowFloor is geschikt voor nieuwbouw maar ook geschikt om uw bestaande betonroosters emissie arm en diervriendelijk te maken. Proflex verzorgt ook de gehele montage voor u.
Voor meer informatie over onze MeadowFloor begroeten wij u graag op onze stand 5166 op de Noord Nederlandse Landbouwbeurs.