Beurzen

28 september 2017 Agrarische Schouw Joure

Agrarische Schouw

Voor Friesland en Noord Nederland vindt op donderdag 28 september aanstaande wederom de Agrarische Schouw in Joure plaats. Ook Proflex Betonproducten is hier vertegenwoordigd om u onder andere onze MeadowFloor te laten zien.

29 september 2017 Opening Rinderhof Kauern

Kauern Einweihung

Op vrijdag 29 september 2017 wordt de nieuwe stal van Rinderhof Kauern officieel geopend. De koeien van Rinderhof Kauern lopen binnenkort op de MeadowFloor van Proflex betonproducten. Rinderhof Kauern is een voorbeeldbedrijf in haar regio op het gebied van onder andere emissie-reducerende vloeren.

  • Kauern Einweihung

1 oktober Open dag bij Alberti in Urmond

Alberti 1

In het Limburgse Urmond runnen Paul en Luc Alberti, samen met hun ouders Thei en Elly, een melkveebedrijf met 100 melkkoeien en bijbehorend jongvee. In 2016 bouwden zij een nieuwe 6-rijige ligboxenstal met 2 melkrobots en plaats voor een derde.

  • Open dag Alberti Houben

24, 25 en 26 oktober 2017 LIV Hardenberg

LIV (1)

Proflex Betonproducten is ook in Hardenberg met een stand aanwezig waarin u alle mogelijkheden kunt bekijken voor de juiste vloerindeling en stalinrichting voor iedere diercategorie. Voor bijvoorbeeld vleesvarkens tonen wij u varkensroosters, varkensplateaus en betonnen hokinrichting. Voor biggenstallen laten wij u onder andere een combinatie zien van composietvloeren, prefab bolle vloeren voorzien van isolatie en vloerverwarming, gietstalen roosters en speciale zuurbestendige betonnen biggenroosters.
De laatste ontwikkelingen kunt u zien tijdens uw bezoek aan onze stand op de LIV. Wij staan u graag te woord.

31 oktober, 1 en 2 november 2017 RMV Hardenberg

PROFLEX_BETONPRODUCTEN_RMV-Hardenberg

Ook op de RMV in Hardenberg zullen wij natuurlijk niet ontbreken. Tijdens deze beurs kunt u onze MeadowFloor zien. Deze vloer is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer, die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. Daarnaast laten wij u de MeadowFloor-CL zien. Deze vloer is bij uitstek geschikt voor putloos bouwen, maar ook als renovatievloer in bestaande stallen is deze vloer uitermate geschikt.
Als u onze stand op de RMV bezoekt, kunt u onze laatste ontwikkelingen zien. Wij staan u graag te woord.

28, 29 en 30 november 2017 RMV Gorinchem

PROFLEX_BETONPRODUCTEN_RMV-Gorinchem

Ook op de RMV in Gorinchem zullen wij natuurlijk niet ontbreken. Tijdens deze beurs kunt u onze MeadowFloor zien. Deze vloer is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer, die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. Daarnaast laten wij u de MeadowFloor-CL zien. Deze vloer is bij uitstek geschikt voor putloos bouwen maar ook als renovatievloer in bestaande stallen is deze vloer uitermate geschikt.
De laatste ontwikkelingen op dit gebied kunt u zien tijdens uw bezoek aan onze stand op de RMV. Wij staan u graag te woord.

x