Beurzen

LIV Hardenberg, 23, 24 en 25 oktober 2018

PROFLEX_BETONPRODUCTEN_LIV-Hardenberg

Proflex Betonproducten is ook in Hardenberg tijdens de LIV met een stand aanwezig waarin u alle mogelijkheden kunt bekijken voor de juiste vloer indeling en stalinrichting voor iedere diercategorie. Voor biggenstallen laten wij u onder andere een combinatie zien van composietvloeren, prefab bolle vloeren voorzien van isolatie en vloerverwarming en gietstalen roosters. Voor kalverhuisvesting tonen wij u graag een van onze laatste innovaties.

Al onze laatste ontwikkelingen kunt u zien tijdens uw bezoek aan onze stand op de LIV. Wij staan u graag te woord.

RMV Hardenberg, 30 en 31 oktober en 1 november 2018

PROFLEX_BETONPRODUCTEN_RMV-Hardenberg

Tijdens de RMV in Hardenberg kunt u in de stand van Proflex Betonproducten onze MeadowFloor zien. De MeadowFloor is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer, die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. Daarnaast laten wij u de MeadowFloor-CL zien. Deze vloer is bij uitstek geschikt voor putloos bouwen maar ook als renovatievloer voor bestaande stallen is deze vloer uitermate geschikt.

Als u onze stand op de RMV bezoekt, kunt u onze laatste ontwikkelingen zien. Wij staan u graag te woord.

RMV Gorinchem, 27, 28 en 29 november 2018

PROFLEX_BETONPRODUCTEN_RMV-Gorinchem

Tijdens de RMV in Gorinchem kunt u onze MeadowFloor in de stand van Proflex Betonproducten zien. Deze vloer is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer, die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. Daarnaast laten wij u de MeadowFloor-CL zien. Deze vloer is bij uitstek geschikt voor putloos bouwen maar ook als renovatievloer voor bestaande stallen is deze vloer uitermate geschikt.
Wij verwelkomen u graag op onze stand in Gorinchem, zodat wij u onze laatste ontwikkelingen kunnen laten zien.

x