Nieuws

16 maart 18

MeadowFloor voor familie Reijmer in Zevenaar.

Proflex Reijmer 1

Het montageteam van Proflex Betonproducten heeft de MeadowFloor gemonteerd in de nieuwe stal van de familie Reijmer in Zevenaar. Wij bedanken familie Reijmer voor het vertrouwen in Proflex en wensen hen veel succes.

14 maart 18

Renovatie varkensstal Familie Van Bree in Odiliapeel

Bree1

Bij de familie Van Bree in Odiliapeelheeft Proflex onlangs de oude varkensroosters vervangen voor nieuwe varkensroosters. Deze roosters zijn door Proflex geleverd en gemonteerd. Aansluitend is hier door ons montageteam ook de nieuwe hokinrichting geplaatst. Wij bedanken familie Van Bree voor het vertrouwen en wensen hen veel succes.

09 maart 18

MeadowFloor voor Familie Buis in Someren.

Buis 3

Het montageteam van Proflex Betonproducten heeft onlangs de MeadowFloor gemonteerd in de nieuwe rundveestal bij de familie Buis in Someren. Wij bedanken familie Buis voor het vertrouwen en wensen hen veel succes.

07 maart 18

MeadowFloor voor familie Nagelhoud in ‘t Harde.

Nagelhoud Harde 1

De koeien van de familie Nagelhoud lopen sinds enige tijd op de MeadowFloor van Proflex betonproducten. Wij wensen familie Nagelhoud veel succes met de MeadowFloor.

01 maart 18

Rubber toplaag op kalverroosters in Uddel.

Vos Uddel 3

Inmiddels is ook de rubber toplaag op de kalverroosters van de familie Vos in Uddel aangebracht door ons montageteam. Voor de nieuwe kalverenstal van familie Vos heeft Proflex in samenwerking met Swaans Beton de kalverroosters met rubber geleverd. De rubber toplaag heeft een lichte bolling, waardoor de mest en urine zich niet aan het rooster […]

28 februari 18

ComfiFlor voor de kalversector

Logo ComfiFlor

Binnen de kalversector is er groeiende interesse naar vloersystemen die bijdragen aan een verhoogd dierwelzijn en een hygiënische kalverhuisvesting. In samenwerking met Swaans Beton biedt Proflex kalverhouders hiervoor een oplossing met de nieuwe productgroep ComfiFlor.  De voordelen van beton en rubber zijn optimaal op elkaar afgestemd en samengebracht in de ComfiFlor C1. De combinatie van […]

21 februari 18

Varkensroosters, hellende vloeren en composiet voor Weelden in Hellouw

Weelden Hellouw 1

Bij de familie Weelden in Hellouw zijn onlangs door Proflex Betonproducten varkens- en combiroosters, hellende vloeren met  composiet platen  geleverd voor de nieuwe stal. Hier is gekozen voor een combinatie van vloeren. De composiet platen zijn zuurbestendig en komen ter plaatse van de voerbakken. Wij bedanken familie Weelden voor het vertrouwen en wensen hen veel […]

19 februari 18

Prefab bolle vloeren voor familie Rosseel Verbeerst in Popperinge, België

Rosseel 1

Bij de familie Rosseel Verbeerst in Popperinge heeft Proflex onlangs prefab bolle vloeren geleverd. Deze prefab bolle vloeren zijn standaard voorzien van isolatie en vloerverwarming. Wij bedanken familie Rosseel Verbeerst voor het vertrouwen en wensen hen veel succes.  

16 februari 18

Composiet, gietijzeren roosters, prefab bolle vloeren en hokinrichting in Landhorst.

Project Landhorst 1

Proflex Betonproducten heeft onlangs in Landhorst composiet en gietijzeren biggenroosters geleverd. Gietstalen roosters en composiet roosters hebben een uitstekende mestdoorlaat en zorgen voor een optimaal diercomfort. Daarnaast wordt hier ook de kunststof hokinrichting met voerbakken, drinkbakjes en varkensplateaus door Proflex geleverd en gemonteerd. Wij wensen de ondernemer veel succes met de bouw.

14 februari 18

MeadowFloor voor familie Berends in Lienden.

Berends 2

Onlangs heeft het montageteam van Proflex de MeadowFloor gemonteerd bij familie Berends in Lienden. De ondernemers bouwden een stal direct aan de oude rundveestal. Zij wilden de koeien graag centraal achter de melkstal hebben. In het ontwerp is veel aandacht voor dierenwelzijn en het moet ook veel comfort en licht bieden voor de koeien. Om […]

1 2 3 34
x