Nieuws

18 juli 18

MeadowFloor renovatie voor familie Heida in Bontebok

Proflex Heida 1

Voor een gedeelte van de stal bij de familie Heida is onlangs de MeadowFloor Renovatie geleverd en gemonteerd door Proflex Betonproducten. Wij bedanken familie Heida voor het vertrouwen.

16 juli 18

Prefab bolle vloeren en varkensroosters voor familie Tiggeloven in Winterswijk.

Proflex Tiggeloven 2

Voor de nieuwe varkensstal van de familie Tiggeloven in Winterswijk-Meddo heeft Proflex onlangs de prefab bolle vloeren en betonnen varkensroosters geleverd. De bouw van de varkensstal is inmiddels in volle gang. Wij bedanken familie Tiggeloven voor het vertrouwen in Proflex en wensen hen veel succes.

13 juli 18

Betonnen rugwanden voor familie Willems in Leunen.

Proflex Willems Leunen 1

Proflex Betonproducten heeft onlangs betonnen rugwanden geleverd bij familie Willems in Leunen. Het montageteam van Proflex heeft deze ook gemonteerd. Wij bedanken familie Willems en wensen hen veel succes.

11 juli 18

Open dag Familie Ten Have-Mellema 18 juli 2018

Proflex Ten Have 1

Op woensdag 18 juli aanstaande wordt er een Open Dag georganiseerd bij Familie Ten Have-Mellema, Ulsderweg 8 in Beerta van 13.30 tot 17.00 uur. Proflex Betonproducten heeft hier de betonnen varkensroosters en overige producten geleverd. Daarnaast heeft Proflex hier de hokinrichting geleverd en gemonteerd.

09 juli 18

MeadowFloor voor Familie Sigmans in Loosbroek

Proflex Sigmans 1

Onlangs heeft het montageteam van Proflex de MeadowFloor gemonteerd bij familie Sigmans in Loosbroek. Wij danken familie Sigmans voor het vertrouwen in Proflex Betonproducten en wensen hen veel succes.

06 juli 18

Betonnen varkens-, composiet en gietstalen roosters en prefab bolle vloeren in Vriezenveen.

Proflex Dekker 1

Voor de nieuwe varkensstal van de familie Dekkers in Vriezenveen levert Proflex Betonproducten onder andere betonnen varkensroosters en prefab bolle vloeren. Proflex levert daarnaast ook composiet en gietstalen roosters voor deze stal. De bouw is inmiddels opgestart. Wij houden u middels onze internetsite op de hoogte van deze bouw.

04 juli 18

MeadowFloor CL voor familie Van de Wal in Boornbergum.

Proflex Van der Wal 3

Inmiddels is men gestart met de bouw van de proefstal MeadowFloor CL van de familie Van de Wal in Boornbergum. In deze stal komt ca. 2.100 m2 MeadowFloor CL en daarnaast ca. 235 m2 MeadowFloor roosters op de doorsteken. De schuifinstallaties worden geleverd door JOZ. In deze stal komen 510 diepstrooiselboxen, die automatisch ingestrooid worden. […]

02 juli 18

MeadowFloor Renovatie voor Familie Van den Berg in Oploo.

Proflex Van den Berg 0

Voor de renovatie van de bestaande rundveestal van Familie Van den Berg in Oploo heeft het montageteam van Proflex Betonproducten onlangs de MeadowFloor Renovatie geleverd en gemonteerd. Wij wensen familie Van den Berg veel succes en bedanken hen voor het vertrouwen in Proflex.

29 juni 18

MeadowFloor voor Familie Verlaan in Schipluiden.

Proflex Verlaan 1

Bij de familie Verlaan in Schipluiden is de MeadowFloor van Proflex Betonproducten gemonteerd in de nieuwe rundveestal. Wij danken familie Verlaan voor het vertrouwen en wensen hen veel succes.

26 juni 18

Tour de Vloer (ZLTO)

Proflex Tour de vloer 1

Op dinsdag 26 juni jl. is door ZLTO weer een Tour de Vloer georganiseerd. Natuurlijk was ook Proflex Betonproducten hier weer vertegenwoordigd. De deelnemers aan deze Tour de Vloer waren onder andere te gast op het melkveebedrijf Vermetten in Gilze, waar de MeadowFloor al sinds eind 2016 in gebruik is. Familie Vermetten heeft voor de […]

1 2 3 37
x