Nieuws

10 januari 19

MeadowFloor voor familie Buisman in Middelie.

Onlangs heeft het montageteam van Proflex Betonproducten de MeadowFloor gemonteerd bij familie Buisman in Middelie (Noord Holland). Op deze mooie nieuwbouwlocatie gaf men de voorkeur aan de Meadowfloor vanwege zijn mestdoorlaat en de loopeigenschappen. Wij bedanken familie Buisman voor het vertrouwen en wensen hen veel succes met de MeadowFloor.

03 januari 19

MeadowFloor voor familie Westra in Burgum

Het montageteam van Proflex Betonproducten heeft onlangs de MeadowFloor gemonteerd in de nieuwe rundveestal van familie Westra in Burgum. In de uitbreiding heeft men gekozen voor de Meadowfloor omdat deze het meest lijkt op de gangbare roostervloer en daarnaast ook veel koecomfort brengt. Wij wensen familie Westra veel succes en bedanken hen voor het vertrouwen.

19 december 18

MeadowFloor Renovatie voor Familie Hennipman in Westbroek.

Het montageteam van Proflex Betonproducten heeft onlangs de MeadowFloor in renovatieuitvoering geleverd en gemonteerd bij familie Hennipman in Westbroek. Wij bedanken familie Hennipman voor het vertrouwen en wensen hen veel succes met de MeadowFloor.

12 december 18

MeadowFloor Renovatie voor familie Roelofs in Vlagtwedde

Onlangs heeft het montageteam van Proflex Betonproducten de MeadowFloor in renovatie-uitvoering geleverd en gemonteerd bij familie Roelofs in Vlagtwedde. De bestaande stal gebouwd in 2010 voldoet nu aan de eisen, die de omgevingsdienst stelt. Wij bedanken familie Roelofs voor het vertrouwen en wensen hen veel succes.

05 december 18

MeadowFloor en Meadowfloor Renovatie voor familie Verbeek in Ternaard.

Het montageteam van Proflex Betonproducten heeft onlangs de MeadowFloor en de Meadowfloor Renovatie gemonteerd bij familie Verbeek in Ternaard, in de uitbreiding van hun stal. Wij wensen familie Verbeek veel succes en bedanken hen voor het vertrouwen in Proflex.

09 november 18

Noord Nederlandse Landbouwbeurs Leeuwarden

Proflex betonproducten zal ook aan de Noord Nederlandse Landbouwbeurs deelnemen. Deze beurs wordt gehouden van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 december aanstaande in Leeuwarden. Tijdens deze beurs laten wij u graag kennismaken met onze MeadowFloor. De MeadowFloor van Proflex Beton heeft inmiddels een definitieve emissiefactor gekregen van 6,0 kg, onder BWL nummer 2015.05.V1 […]

07 november 18

RMV Gorinchem, 27, 28 en 29 november 2018

Ook op de RMV in Gorinchem ontbreekt Proflex betonproducten natuurlijk niet. Tijdens deze beurs laten wij u graag kennismaken met onze MeadowFloor. Door de combinatie van rubber en composiet is de MeadowFloor uiterst koevriendelijk. Middels een snelle scheiding van mest en urine, is het loopoppervlak schoon en droog, wat mede ten gunste komt van een […]

10 oktober 18

MeadowFloor voor Familie Van der Laan in Krimpen aan de Lek

Het montageteam van Proflex Betonproducten heeft onlangs de MeadowFloor gemonteerd in de nieuwe rundveestal van Familie Van der Laan in Krimpen aan de Lek. Wij bedanken familie Van der Laan en wensen hen veel succes.

03 oktober 18

RMV Hardenberg, 30 en 31 oktober en 1 november 2018

De RMV Hardenberg vindt plaats van 30 oktober tot en met 1 november 2018 van 13.00 tot 22.00 uur. Tijdens deze beurs kunt u in de stand van Proflex Betonproducten onze MeadowFloor zien. De MeadowFloor is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer, die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. Daarnaast laten wij u de MeadowFloor-CL […]

28 september 18

MeadowFloor Renovatie voor Familie Haarman in Rossum.

Inmiddels is naast de MeadowFloor, die al eerder geleverd en gemonteerd was, ook de MeadowFloor in renovatie uitvoering geleverd en gemonteerd bij familie Haarman in Rossum. Wij wensen hen veel succes!

1 2 3 39